7-6 Sverre
7-7
8-7 Espen
Referat:

Vi fikk en meget svak start på kampen, og Arna-Bjørnar tok en 0-3 ledelse. Spesielt spissen deres var stor og god til å holde på ballen. Fikk 1-3 redusering på corner fra Bobbo som en Arna-Bjørnarspiller styrer inn. Frode setter så et lekkert frispark fra rett over midtbanen rett i mål til 2-3. Arna-Bjørnar går opp i 2-4, men etter den trege starten er vi mer på, og pauseresultatet er 4-4. Begynner 2.omgang som vi begynte 1.omgang, og Arna-Bjørnar tar ledelsen 4-6. Herfra og ut er vi gode og har haugevis med store sjanser og avslutninger. Keeperen til Arna-Bjørnar er dessverre for oss av det bedre slaget. Vi får i denne perioden likevel snudd kampen til 7-6. Arna-Bjørnar får utligning til 7-7 etter noe rot foran mål etter et frispark inn i feltet vårt. Men som mot Djerv med under ett minutt igjen av kampen får Espen banket inn det avgjørende målet. Ett kast på høyresiden går kort til Espen som vender opp og får skudd i motsatt hjørne. Deilig seier, og vi er nå sikret 5.plass i serien og med mulighet for 3.plass.