0-1 - 50 min
0-2 - 70 min
1-2 - 90 min -
Stian

Bra start på kampen for Viggo. Vi styrer spelet og får lar ballen gå fint i laget. Utover omgangen mistar vi initiativet og blir pressa langt bak på bana samtidig som vi får til mindre og mindre framover på bana. Ramsøy skapar heller ingen sjansar så er igrunn ein ganske kjedelig 1.omgang på Nymark denne laurdagen.
2.omgang startar dårlig for Viggo og Ramsøy tar ledelsen før det har gått 5 minutter. Viggo kjem ikkje heilt inn i kampen etter dette og vi lar Ramsøy styre mykje av kampen. Spelet vårt fungerar dårlig og vi kjem til lite sjansar. Ramsøy skapar heller ikkje mykje, men utnyttar dei få sjansane dei får. Dei utnyttar dette til fulle og får sitt 2.mål for dagen midt i 2.omgang og går opp til 2-0. Viggo skapar nesten før det er omkring 10 minutter igjen av kampen. Då begynner vi å ta ned ballen litt spelar oss litt rundt på kantane. Vi kjem til eit par halvsjansar før Stian får ein sjanse heilt på overtid når Martin kjem seg fint rundt på høgrekanten. Stian dunkar ballen i mål til 1-2. Dessverre er det for seint då det er for seint til å få utligninga. Kampen endar dermed 2-1 tap for Viggo, og sesongens 2. heimetap er eit faktum.