Mål:
0-1 - 10 min
0-2 - 47 min
0-3 - 80 min

Heimekampen mot Skogsvåg vart ein tam affære for Viggo. Vi spelar ein gjennomført dårlig kamp og det er svært lite som fungerar for dagen. Skogsvåg vinne tilslutt 3-0, men med litt betre uttelling kunne dei hatt minst det dobbelte. Første målet kjem etter eit langt gjennomspel frå midten når Viggo er i ferd med å komme seg oppover bana. Etter dette sliter vi heile førsteomgang med å komme oss skikkelig ut av forsvar. Vi brukar stadig for lang tid og mista ballen i veldig farlige situasjonar. Dette skapar enorme overgangar for Skogsvåg og vi er veldig heldige som berre ligg under med eit mål.
Andre omgang startar og dårlig for Viggo. Eit frispark blir slått høgt og langt og detter ned til spissen til Skogsvåg som setter den i mål til 2-0. Resten av kampen forsette på same måten med lite som fungerar for Viggo og Skogsvåg får sitt tredje for dagen omlag 10 minutter før slutt.