Eivind

Mål:
0-1 - 35 min
1-1 - Bobbo - 70 min

Viggo startar bra og spelar bra fotball og har god kontroll på kampen den første halvtimen. Vi kjem og til ein god del sjansar, men slit med å sette ballen i mål bak keeperen til Kalandseid. Siste kvarter av 1.omgang blir vi slitne og slepper Kalandseid meir inn i kampen. Etter 35 minutt blir vi brutt på vei ut av eige forsvar. Kalandseid sler raskt i bakrommet på spissen som rundar David og setter ballen inn i mål til 1-0 ledelse til Kalandseid. Denne held dei inn til pause.

Midt i 2.omgang Bobbo startar på ein ball i bakrommet og rundar keeper og utlignar til 1-1. I 2.omgang har vi god kontroll på kampen og vi styrer det meste av det som skjer på bana. Ein sterk prestasjon av Viggo, som sliter med mange som er halvskada og på veg tilbake frå skadar. I denne kampen hadde vi fortent å få med tre poeng, men vi sliter med å omsette sjansane våre i tellande resultat og klarer derfor berre 1-1.