1-0 - 30 min
2-0 - 70 min
3-0 - 80 min
4-0 - 85 min

Viggo kunne gå til 2.plass med seier mot laget som før kampen låg sist på tabellen. Slik skulle det ikkje gå......
Kampen starta ganske jamt. Ramsøy satsar mykje på lange ballar i bakrommet, men dei kjem ikkje til dei store sjansane. Viggo får lite til framover på bana og får lite av spelet til å stemme. Største sjansen er det Bobbo som får men avslutninga går høgt over målet.
Etter omlag ein halvtime vinn Ramsøy ballen midt på Viggo sin banehalvdel og sender avgårde eit skot som går inn i målet til 1-0 ledelse. Denne helde seg til pause. I pausen bestemmer vi oss for å prøve å snu kampen og la ballen gå langs bakken og få spelet vårt til å gå. Dette får vi ikkje til, og mot slutten av prøver vi å skyve laget høgare opp i bana og det fører til at Ramsøy kjem seg til fleire sjansar og mot slutten får dei 3 raske mål og avgjer kampen til sin fordel.
Ein dårlig kamp av Viggo. Lite av spelet fungerar og vi tapar altfor mange 1. og 2. ballar i duellar med Ramsøy.