Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

ß

Kjøkkelvik - Viggo 3-0 (2-0)

à

                   
    Morten          
               
              1-0 20 min  
    Heidar   Ove     2-0 30 min  
  Christian Christer(20)     Helge   3-0 80 min  
                   
                   
    Bjarte   Knut Løne          
  Thomas S       Knut M        
                   
                   
    Børge   Tomas N          
        Harald(30)          
                   
                   
 
Vind bles friskt på Kjøkkelvik si grusbane denne fredagskvelden. I første omgangen var vinden imot Viggo, og det hjelpte oss jaffal ikkje i ein omgang der Kjøkkelvik styrte det aller meste på bana. Dei pressa oss bakover tidlig i kampen og er meir aggresive og vinner dei fleste duellane. Vi klarer og holde tett bakover i omlag 20 minutter men så kjem Kjøkkelvik i overtall og får kjem gjennom på vår høgreside og setter ballen bak Morten til 1-0. Etter scoringa forsetter Kjøkkelvik å styre kampen og Viggo sliter med å komme seg oppover på bana. Vi får eit par halvsjansar utover omgang men ikkje til dei heilt klare avslutningane. Etter omlag 35 minutter får Kjøkkelvik kast midt på vår banehalvdel, dei tar det raskt til midtstopparen som kjem bakifra og han får upressa skyte fra 30 meter. Vinden tar med seg det veldig gode skuddet som susar inn bak Morten. Dermed står det 2-0 til pause.
I pausen er vi enige om at kampen ikkje er over enda og bestemmer oss for å kjempe oss inn i kampen igjen. Starten på andre omgang er positiv for Viggo. Vi vinner meir av duellane på midten og kjem oss høgare opp på bana. Vi skaper nokon sjansar utan å få uttelling på dei. Etterkvart blir vi slitne og får ein del småskader på spelarar som gjer at vi må omrokkere ein del. Etterkvart tar Kjøkkelvik meir over igjen og 10 minutter før slutt får dei sitt tredje for dagen og avgjer kampen.
Ikkje noko bra kamp av Viggo. Vi kjem dårlig ut og Kjøkkelvik er meir aggresive og vinner mange fleire duellar enn oss. Neste kamp no er mot Vadmyra 3 neste laurdag klokka 13. Vi får satse på tre poeng i den kampen!
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com