Bobbo       Bjarte
  Christer(10)

Børge   Thomas S

Tidleg laurdagskamp for Viggo denne vidunderlige mai dagen!
Kampen startar veldig dårlig for Viggo. Allereide etter 3 minutter kjem Vadmyra seg gjennom og får sette inn sitt første mål for dagen. Etter omlag 10 minutter kjem same spelar til ein ny sjanse frå 20 meter og får sette ballen upressa nede i hjørnet.
Etter dette hevar Viggo seg og resten av omgangen er vi på høgde med Vadmyra utan å kunne komme til dei store sjansane.
I andre omgang er Vadmyra det beste laget og scorer det første målet når Viggo rotar borte eit frispark og Vadmyra kontrar. Siste målet kjem omlag 10 minutter før slutt når Vadmyra spelaren som er minst 10 meter i offside får lov til å forsette mot mål og slå inn ein lagkamerat som kan sette inn 4-0. Vi får satse på bedre innsats i neste kamp.