Klokke:

15.00

Bane:

Nymark Grus

Viggo var endelig tilbake på grusen på Nymark og klare for å kjempe oss mot Hordabø. Eit lag som tidlegare i sesongen slo Viggo 3-0 på Hordabø graset.

Kampen starta med eit klart overtak til Viggo og vi har ein ball i tverrliggaren etter allereide 1 minutt. Viggo forsetter med den gode kjempinga og etter ein halvtime får ein resultater. Helge sler ein god corner fra høgre og Knut stusser den vidare til Ove som styrer ballen i mål med høgre foten. Etter målet forsette Viggo og trykke bakover og kun eit par minutter seinare sler Børge ein flott ball inn til Ove som skyter men keeperen til Hordabø får ut ein fot og avklarar. Viggo kjempar vidare inn til pause og har full kontroll defensivt.

I pausen bestemmer vi for å forsette på samme måten, og andre omgang starter litt jamnar enn første omgang. Hordabø kjem litt meir inn i kampen men Viggo har forsatt god kontroll. Vi skaper ikkje mykje sjanser, men har eit par tvilsomme offside avblåsninger mot oss.

Etter omlag 70 minutter skaper vi ein flott overgang. Ove tar ned ballen på midten og sler igjennom Lars som starter fra bak midtbana på eit flott løp ned langs høgrekanten. Lars kjem seg heilt til dødlinja sler fint tilbake til Ove som kan styre ballen forbi keeper til 2-0 til Viggo.

Etter dette har Ove ein kjempesjanse til å legge på til 3-0, men keeper står i veien. Mot slutten får vi fleire sjansar til overgangar men vi er litt upresise i pasningane slik at vi ikkje får fleire mål.

Bakover har vi god kontroll heile kampen, og god kjemping gjennom 90 minutter av heile laget sikra oss tre veldig viktige poeng.

Neste kamp no er borte mot Kalandseid neste laurdag.