Klokke:

15.00

Bane:

Frøya Idrettspark

Tredje borte-kampen denne veka for Viggo då vi reiste til Melkeplassen for å møte Orion. Kampen på vårsesongen enda med 3-0 til Orion.

Kampen starta med overtak til Orion og etter omlag 10 minutter får dei uttelling for presset og setter inn 1-0. Utover omgangen er det forsatt Orion som styrer kampen, men dei får ikkje uttelling før i det 35.minuttt når dei setter inn 2-0 målet. Rett før pause får dei og sette inn det tredje for dagen og kan gå til pause med 3-0 ledelse. I første omgang blir Viggo ståande mykje å sjå på utan gå skikkelig i duellane. Vi skaper lite framover, og Bobbo har den største sjansen like før pause, men ballen går like utanfor målet.

Andre omgang startar betre for Viggo, og etter omlag 10 minutter ut i omgangen sler Roger ein ball oppover som Ove stussar vidare til Børge som gjer eit flott løp og lurer forsvararen til Orion og kjem aleine med keeper og setter ballen kontrollert i mål. Dette gir Viggo eit skikkelig løft og etter målet kjempar vi veldig bra i alle duellar. Etter omlag 65 minutter sler så Halfdan ei flott pasning til Ove som drar av sistemann hos Orion og skyter forbi keeper i lengste hjørnet. Dermed 2-3 og full kamp igjen. Viggo pressar vidare på og kjempar for å få utligninga.

Men blir kanskje overivrige. Etter 75 minutter rullar Orion opp eit angrep som endar med at vi bommar på markeringa og ein Orion spelar får stå aleine innanfor 16 meteren og får sette ballen upressa i mål. Vi gjer likevel ikkje opp, og 5 minutter før slutt sler Vidar eit flott frispark inn i feltet som Ove er høgast på og headar ballen inn i bakerst hjørne. 4-3 og dermed ny spenning i kampen på slutten. Men tida renner ut utan at vi klarer og sette inn utligninga. Dermed blir det nok eit tap for Viggo, men andre omgang mot Orion var veldig positiv med tanke på innsats og kjemping av alle spelarane. Vi må ta med oss dette vidare inn i dei uhyre viktige kampane som gjenstår. Vi ønsker og Orion lykke til vidare i sesongen og spesielt mot Lindås på torsdag!!!