19.30

Bane:

Garnes Kunstgras

Ny bortekamp på kunstgras for Viggo.

Kampen starta som forventa med overtak til Arna/Bjørnar. Dei pressa Viggo bak på bana og etter eit kvart fekk dei uttelling då dei satte inn 1-0. Viggo kjem seg litt høgare opp i bana og etter 25 minutter får vi frispark omkring midten. Knut M sler ballen opp feltet der ballen blir headet opp i lufta og Ove kan heade ballen i mål fra 11-12 meter.
Etter utlikninga skruar Arna/Bjørnar tempoet litt opp igjen og tar over styringa igjen. Ti minutter før pause tar Arna/Bjørnar igjen ledelsen og holder denne inn til pause.

Andre omgang forsetter som første slutta med eit klart overtak til Arna/Bjørnar, og det er ikkje ufortent at dei scorer både 3 og 4 før kampen er over. Viggo skaper likevel nokon sjansar mot slutten, blant anna har David en kanon i stolpen. Men 4-1 til Arna/Bjørnar er ikkje noke å seie på i ein kamp der vi til tider blir litt utspelte. Det viktigast no må vere å heve seg til neste kamp mot Austrheim på mandag.