Klokke:

18.30

Bane:

Austrheim Stadion

Ei tung og gjenomvåt grasmatte på Austrheim venta Viggo på valgdagen. Før kampen hadde vi trua på at vi skulle kapre med oss poeng tilbake til byen, men den gang ei.

Kampen starta ganske jamt og vi fekk eit par små-sjansar i starten av kampen. Etter omlag 15 minutter fekk så Austrheim eit frispark høgt oppe på bana. Det blei headet vidare fra første stolpe og styrt inn i mål fra ein spelar midt foran målet.

Vi holdt forsatt oppe innsatsen, men Austrheim var nok eit betre lag på graset der ute og etterkvart rann måla inn. Til pause sto det 6-0 til Austrheim. Andre omgang var litt betre men Austrheim fekk seg enda eit mål og tilslutt sto det 7-0.

Dette var ein dårlig kamp for Viggo. Spesielt førsteomgang bør gløymast snarast mulig. Vi må no få ei god trening på onsdag og heve oss til kampen mot Flaktveit på fredag. Kanskje vi kan ødelegge opprykksfesten for dei.