Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

ß

Sk Viggo

-

Kalandseid

1-0 (1-0)

à

                   
                   
        Morten        
                 
                   
                   
      Knut M. Knut L.      
  Harald     Helge  
           
               
                   
      Bjarte Lars      
  Thomas(85)     Vidar(70)  
  Vidar(5)     Stian(20)  
               
      Ove J Børge(65)      
        Knut I(25)      
               
                   
                   
                   
                   
                 
  1-0 25 min   Ove J        
 

Dato:

18-juni-05

Klokke:

15.00

Bane:

Nymark Grus

Kamp mot tabelljumboen på ei fin grusbane på Nymark. Før kampen fokuserte vi på at motstander ikkje måtte undervurderast. Første fem minutta var ganske jamne. Litt krig på midten der ingen av laga får noko overtak. Etterkvart tar vi som forventa over og skaper etterkvart ein del store sjanser. Vi kjem rundt på kanten og får lagt ut i 45 ein tre fire ganger men der er heile tida eit bein i veien slik at vi ikkje får ballen i mål. Vi får ein del cornerar og på ein flott corner kan Ove styre ballen under keeper og inn i nettet. Velfortent etter sjanser og spel.

Vi forsetter resten av omgangen i samme stil men utan å få ballen i mål. Thomas har ei heading som blir reddet på streken og Vidar har eit frispark som blir stoppa på samme plassen.

Andre omgang starter som første sluttet med sterkt press mot Kalandseid sitt mål. Ove er sikkert ti sjanser som kan settast i mål. Børge har eit par, Thomas har eit par, Stian er nær ved å putte rett etter han kjem inn. Knut I får sjansen eit par ganger men utan å få ballen imål. Fryketlig inneffektivt framover idag. Og på slutten får Kalandseid ein halvsjanse som kunne straffa oss for dette, men heldigvis er Morten våken og ryddar opp.

Tre poeng på ein dag der vi styrer kampen i over 80 minutter, men altfor dårlig å berre putte eit mål når ein ser på antallet sjanser.

Vi har no ein ny viktig kamp på Fredag, der vi og må gå for tre poeng.
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com