Klokke:

19.00

Bane:

Hordabø Gras

Midtveke kamp mot Hordabø på deira grasbane i Bøvågen. Hordabø gjekk inn i kampen med seks strake seirar og 2.plass på tabellen. Vi kom fra 0-0 mot Flaktveit, som faktisk var det siste laget som slo Hordabø tilbake i April.

Forholda låg til rette for ein fin kamp, men ei flott grasmatte og opphaldsver. Kampen starta og bra for Viggo, vi pressar dei bakover på bana og styrer spelet ganske bra. Vi skaper ein del sjanser framover uten å skape dei heilt åpne sjansane. Nærmast er Thomas med si flotte heading i tverrliggaren. Så får Hordabø ei kontring og scorer på sin første sjanse i kampen. Trass i dette forsetter vi med spelet vårt, utan å få tellande resultater. Føler det dermed urettferdig når vi går til pause og ligger under med eit mål.

Andre omgang startar som første med overtak til Viggo. Vi kjem oss rundt på kantane nokon gangar, og får til fine innlegg, men den siste avslutningen sitter ikkje. Så skjer det igjen, Hordabø får ein corner som vi ikkje klarer å få avklart og Hordabø setter ballen i mål igjen på sin andre sjanse. Dette fører til at det blir tungt for Viggo, og vi faller litt i presset utover omgangen. Men dei innbyttarane som kjem gjer ein veldig god innsats og skal ha skryt for å ikkje gje opp. Hordabø får ein del farlige kontringar på slutten og ei av desse resulterer i mål som fastsetter stillinga til 3-0.

Vi gjer nok ikkje vår beste kamp for året, og vi blir dyktig slitne mot slutten. Vi må no satse på å få tilbake kreftene og humøret til kampen mot Kalandseid på laurdag, for då satsar vi på tre poeng.