Klokke:

19.00

Bane:

Fossemyra Idrettsplass

Ein skikkelig seks poengskamp på kunstgraset på Frekhaug. Oppladninga var ikkje optimal, stor trafikk over Nordhordslandsbrua førte til sein ankomst på arenaen. Vi fekk likevel ei grei oppvarming og var skikkelig tente til kampen begynte.

Første ti minutta var det jamt utan noko overtak til nokon av laga, men etterkvart tilriver Viggo seg eit overtak i kampen. Etter ca 15 minutter får Børge ein ball ut på venstre kanten. Han drar seg fint til linja og sler ein presis ball inn foran mål der Rune sikkert setter ballen i nettet. 1-0 til Viggo.

Vi forsetter med presset mot Kvernbit, og skapar nokon sjansar utover omgangen. Etter 25 minutter får vi frispark på høgrekanten vår. Knut M sler eit nydelig frispark inn foran mål, og Ove er der og stusser ballen forbi keeper til 2-0.

Vi forsetter presset mot Kvernit, og dagens finast mål kjem etter 35 minutter. Bjarte vinner ein ball på midten, som Rune sler oppover til Ove som flikkar ballen vidare til Børge som setter ballen sikkert i nettet. 3-0 til Viggo.

Vi tar dermed pause med ein solid 3-0 ledelse etter ein veldig god omgang av Viggo.

Andre omgang startar også bra for Viggo. Etter 60 minutter vinner Børge ein duell og stussar ballen vidare til Ove som aleine med keeper setter ballen i mål. Dermed 4-0 til Viggo. Ikkje lenge etter 4-0 målet får Kvernbit ei redusering etter litt rot i Viggo feltet. Dette gir Kvernbit ekstra inspirasjon og dei pressar Viggo litt bakover i resten av kampen, men vi holder unna uten altfor store problemer.

Vi tar dermed den andre seieren på rad og avanserer oppover på tabellen, etter ein god kamp.