15.00

Bane:

Rautjern

Kamp mot 5.divisjonskollega Erdal i fine forhold på Rautjern. Erdal rykte ifjor ned fra 4.divisjon, så Viggo var klar for ein tøff kamp.

Erdal start og best og hadde etter 10 minutter ein diger sjanse når dei lobber ballen over Morten og i tverrliggaren. Etter dette blir det ein jamspelt kamp uten nokon særlig med sjansar. Etter 40 minutter avslutter Lars Petter rett på keeper. 2 minutter seinare får Erdal kast ved vår 16 meter og ballen blir stusset vidare inn i feltet kor ein Erdal spelar får sette ballen i mål til 1-0 til Erdal.

I pausen bytter Kjell om på laget og Kjetil og Knut I dannar spissparet i andre omgang, med Daniel tilbake på sentral midtbana. 8 minutter ut i andre omgang får Knut I frispark på omkring 20 meter. Daniel setter frisparket i muren og setter sjølv returen like utanfor. Etter 14 minutter i andre omgang blir det ei mølje foran Erdal sitt mål og Knut I setter tilslutt ballen i mål til 1-1. 5 minutter etter utligninga har Erdal ein kjempesjanse, men får ikkje ballen i mål. Utover omgangen er der fleire sjanser til begge lag, men ingen av laga får ballen i mål før klokka er passert 90 minutter. 2 minutter på overtid får Viggo frispark midt på halvdelen til Erdal, og Harald sler eit flott legg inn foran mål, som Thomas ekspedere i mål til 2-1 til Viggo. Ikkje lenge etter bles dommaren av og Viggo har vunne siste treningskamp før serien tek til.

Flott innsats av Viggo og ein skikkelig jobbe seier igjen. God innsats over heile linja, så no blir det viktig å holde den gode flyten inn i første seriekamp mot Orion på laurdag.