Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

ß

Ny-Krohnborg 2

-

Sk Viggo

0-1 (0-0)

à

                   
                   
        Morten        
                 
                   
                   
      Knut M. Ove J      
  Roger(45)     Bjarte  
  Halfdan(45)        
               
                   
      Lars Knut L.      
  Thomas     Vidar  
           
               
      Børge(45) Bobbo(60)      
      Kim Ove(45) Gaute(30)      
               
                   
                   
                   
                   
  0-1 60 min   Vidar        
 

Dato:

01-april-04

Klokke:

19.00

Bane:

Nymark-03

Kamp mot sjette-divisjonslaget Ny-Krohnsborg 2 på deira heimebane på Nymark. Sterk vind prega kampen der Viggo hadde medvind i første omgang. Viggo starta kampen klart best, og det tok en halvtime før Ny-Krohnborg kom så høgt i bana at dei fikk ballen over dødlinja. Vi spelte til tider god fotball med fine kombinasjonar utan å komme til altfor mange store sjansar. Den størst sjanse har nok Bobbo, men setter den rett på keeper. Mot slutten av omgangen slepp vi Ny-Krohnborg inn i kampen og lar dei få meir av spelet.

I pausen blir det foretatt nokon bytter og om-rokeringer. Knut L går ned som midtstoppar og Ove blir køyrt opp som spiss. Starten på andre omgang er og bra med at vi skaper ein del farlige sjanser. Vidar har ei farlig heading like utanfor heilt i starten. 15 minutt ut i omgangen drar Vidar på eit flott løp og får ballen med seg og lurer med det offside fella og setter ballen rolig i mål. Etter det legger Viggo seg lavare i bana og det fører til ein del sjansar imot og vi gir vekk mykje av det overtaket vi hadde på kampen. Vi skaper likevel ein kjempesjanse etter ein strålande pasning fra Kim opp til Ove som aleine med keeper setter ballen i stolpen.

Etter dette blir aukar presset mot Viggo sitt mål, og på slutten kunne det fort blitt eit mål imot, men Viggo står imot og sikrar seieren.

Seieren er vel ein typisk Viggo-seier med kjemping i 90 minutter uten altfor mykje godt spel. Men likevel kjekt å vinne!!
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com