15.00

Bane:

Nymark 03

Første serie kamp for sesongen enda med eit klart tap for Orion.
Vi fekk ein dårlig start då Orion scora allereide etter 4 minutter. Etter scoring er forsetter Orion å presse Viggo bakover, og skaper vidare sjanser. Viggo får lite til å blir i perioder utspelte av eit aggresivt og fintspelande Orion-lag. Etter 30 minutter kjem 2-0 målet til Orion av ein spelar som står mistenkelig langt inn med tanke på offside. Etter det kjem Viggo litt meir med, og Thomas har Viggo sin størst sjanse med eit skudd i stanga.
Andre omgang blir litt bedre for Viggo. I starten er det Orion som skaper mest og som styrer spelet men Viggo er meir med enn i første omgang. Etter 70 minutter får Orion ei heading som er på veg inn i målet før Roger får til fantastisk redning med armen. Uheldigvis er ikkje Roger keeper, og dermed får Orion straffe i tillegg til Roger får seg eit rødt kort med dommaren. Straffa setter Orion i mål og går opp i 3-0.
Med 10 mann viser så Viggo ein flott innstilling som vi kjem til å ha stor nytte av vidare i år. Vi flyttar oss høgare opp i bana og skaper meir sjanser i tillegg til at vi presser Orion til å gjere meir feil. Forhåpentligvis vil vi dra dette med oss i neste kamp på torsdag.