2-340 minKalandseid
2-451 minDaniel Leikvoll
2-553 minMartin Ystebø

Kampreferat:

I gruppespillets siste kamp møter Viggo Kalandseid. Viggo møtte hjemmelaget i fjor også i vinterligaen, da ble resultatet 5-0 til Viggo. Taper Viggo kampen, går vi ikke videre fra gruppespillet, men med seier vinner vi gruppen.

Det tar ikke mange minuttene før Viggo får grei beskjed om at vi må kjempe for 3 poeng. Kalandseid scorer innen de ti første minuttene med en lekker chip fra utenfor 16-meteren. Det tar heller ikke lange tiden etter 1-0 målet før Viggo får straffe med Nilssen, og Martin setter den enkelt og greit i venstrehjørnet. I det 29.minutt pisker Martin inn en corner som lever lenge inni 5-meteren, og til slutt havner den i mål. Ikke akkurat et nydelig mål, men det teller like mye som alle andre. Igjen skal Martin markere seg i kampen, når han stresser keeper, hvor sisteskansen finter seg selv og etterlater ballen fri og frank rett foran mål på  6-meters hold. Som litt for mange ganger denne vinterligaen tuller vi litt i klareringene, og dette får Kalandseid sin 3-2 scoring for, som også blir pauseresultatet.

Etter pause er det Viggo som er mest ivrig etter å score, og gjør det. Daniel blir spilt gjennom av Erlend N og lobber den over keeper. Slett ikke lenge etter dette, slår Martin et frispark som er ubehagelig å håndtere for keeper, og den går rett gjennom feltet og i mål. Dermed blir det hattrick på Ystebø og 5-2 til Viggo, som også blir sluttresultatet.