Bane: Fjellsdalen 9er A
Turnering: 7er_02

Jan-Erik Nordvik3

3 målJan-Erik Nordvik

Viggo endret taktikk inn mot denne kampen, etter noe sure tap måtte noe gjøres. Viggolaget var tent og klar til kamp. Vi starter kampen bra, Viggo ligger solide bakover og skaper sjansjer framover. En god ball fra forsvaret, ender i bakrom og en god avslutning gir viggo 1-0, som blir pauseresultatet. Bønes starter 2 omgang med fult trøkk, og får noen avslutninger på mål. Bønes utligner etter et godt plassert skudd og stillingen er 1-1. Viggo får samlet seg igjen og tar kontroll på kampen. Mye bra spil og press gir Viggo innlast på deres banehalvdel. Et langt innlast blir headet mot mål og Viggo går opp i 2-1 ledelse. Med 20 minutter igjen kaster Bønes flere folk i angrep. Godt Viggo forsvar holder unna og med 5 minutter igjen av kampen kontrer Viggo inn 1-3. En solid kamp av alle mann gir en deilig og etterlengtet seier