3-3
3-4   Sverre
3-5    Sverre

Kamp referat:
Kamp en kald regndag i Arna med bare en innbytter og en keeper som debuterer i mål. Når vi innser at vi må skifte ute i regnet fordi det ikke er garderober føler vi at det burde vært høyere status når man spiller i 2. divisjon.

Kampen begynner bra fra vår side. Vi spiller fornuftig, og klarer å dra ned tempoet. Det eneste Arna Bjørnar klarer å skape av farligheter er på dødballer, og det er slik de får 1-0. Vi fortsetter å spille fornuftig, og det tar ikke lang tid før Kjell Amund utligner. En stund etter gir Sverre oss ledelsen. Den beholder vi til rett før pause, når et frispark går gjennom muren vår og i mål.

I andre omgang er vi best, og har god kontroll på dem i første halvdel. Det er helt fortjent at vi tar ledelsen 2-3. Etter dette blir vi litt for opptatt av å forsvare oss, og detter for langt nedpå. Vi mister litt formasjonen, og Arna overtar føringen uten å skape noen sjanser. De utligner på et langskudd som skifter retning i en av våre spillere, men i angrepet etterpå tar vi ledelsen igjen.

På slutten av kampen bryter Kjell Amund et av deres angrep, og får muligheten til å gå alene mot mål. Motstanderen som mistet ballen blir desperat og river ham ned. Det blir utvisning og et kjapt frispark gjør at Sverre kan score sitte tredje for dagen.