Mål:
0-1 - 30 min - Marcin
1-1 - 65 min
1-2 - 80 min - Thomas

Kampen starta ganske jamt, men Kalandseid tok utover første omgang over initiativet. Etter omlag 20 minutter får Kalandseid ein kjempesjanse, men dei maktar ikkje å sette ballen i mål. Viggo kjempar seg inn i kampen og vi får uttelling for den gode innsatsen når Ørjan spelar fint igjennom Marcin som aleine med keeper ikkje gjer nokon feil og setter ballen i det lengste hjørnet. Viggo held oppe presset og tar pause med 1-0 ledelse.
2.omgang er jamspelt utan å vere spesielt velspelt. Kampen bølgar fram og tilbake utan nokon store sjansar. Etter 65 minutter treff ein Kalandseid spelar veldig godt med eit skot frå omlag 25 meter og ballen susar utagbart inn heilt oppe i vinkelen til 1-1.
Etter utligninga tar Viggo over styringa i kampen og på ein dødball situasjon detter ballen ned til Thomas som dunkar ballen i mål til 2-1 ledelse til Viggo. Resten av kampen jobbar Kalandseid for ei utligning utan å få nokon store sjansar slik at Viggo tar ein viktig 2-1 seier på bortebane.