Mål:
0-1 - 35 min
0-2 - 40 min
0-3 - 45 min

Årets første treningskamp besto av 2 x 25 minutter mot Mann på kunstgraset på Nymark. Viggo spelar ein god første omgang, der vi er solide bakover, men sliter med å få til mykje framover. Blir ein god del feilpasningar, og vi sler altfor mykje lange ballar, i stadenfor å prøve å spele oss framover på bana. Før 2.omgang byttar vi litt på laget. Knut Mikkelsen kjem inn som høgreback og Jon går opp på kanten mens Tim går ut. På topp kjem Børge inn for Lionel, og Trond står i mål for Viggo i 2.omgang. Viggo har dårligare kontroll defensivt etter pause, og etter ein corner er Knut Løne uheldig og blir pressa til å slå ballen i eige mål med albogen. Ikkje lenge etter får Mann straffe etter at Vidar får ballen opp i handa. Trond etter etter ballen, men klarer ikkje hindre 2-0 ledelse til Mann. Ikkje lenge etter har Ove ei dårlig avklaring som Mann utnyttar å scorar 3-0 via beina til Knut M.
Ein kamp der vi ikkje spelet til å gli, vi sler for mange pasningar og har ein tendens til å spele ballen for seint ifrå. Så det er tydelig at vi har mykje å jobbe med.