Knut M   Børge K.     1-2 30 min Henning
  Marcin       Vidar

Jørn(10)
    Bobbo   Henning
    Tim(20)

Årets siste seriekamp hadde avspark klokka 20:00 i flomlyset på Nymark. I eit typisk bergens ver med regn og vind var Nordre Fjell motstandar. Kampen starta jamt med Nordre Fjell veldige giftige når dei fikk sjansen til overgangar. Etter 7 minutter bryt dei Viggo på vei oppover i banen og noken få trekk seinare ligger ballen i målet bak Trond. Etter målet sliter Viggo med å komme til dei store sjansane, Nordre Fjell er forsatt farlige på overgangar når dei bryter. Etter 27 minutter har Viggo frispark midt på Nordre Fjell sin halvdel, men keeper snappar ballen på veg inn i feltet og setter igang nok eit raskt angrep. Viggo heng ikkje med og Nordre Fjell går opp i 2-0.
Etter dette presser Viggo litt høgare i bana og få resultater få minutt seinare når Henning får ballen på 11 meter og setter den ned i hjørnet til 1-2. Viggo forsetter presset og etter 37 minutter dempar Henning eit innlegg frå høgre og dunkar ballen i lengste hjørnet til 2-2. Dette var Henning sitt 99. mål for Viggo. Viggo held presset fram mot pause utan å få fleire mål.
I andre omgang startar vi betre enn i 1.omgang, men utover omgang synker innsatsen og feila begynner å florer blant Viggospelarne. Nordre Fjell utnyttar dette midtveis i omgangen og vinner ei dårlig pasning midt på Viggo sin banehalvdel og setter tilslutt ballen i mål til 2-3. Etter målet prøvar Viggo å ta kontroll over kampen igjen, og dei siste 10 minutta har vi presse mot Nordre Fjell. Og rett før slutt har Marcin ballen på høgre og sler inn mot mål der Ove krigar mot keeper og Martin er frampå og setter inn utligninga med siste første mål for Viggo.
Dermed endar årets siste kamp uavgjort 3-3.