Heidar(15)

Ove   Martin
        Tom(65)
        Thomas(29)

Kamp mot det einaste laget vi hadde slått tidlegare i sesongen, og vi bestemte oss før kampen at vi skulle gjenta det i heimekampen på Nymark. Vi gjekk derfor høgt ut og pressa hardt heilt ifrå start. Kanskje litt for hardt for enkelte, Martin var uheldig og fekk strekk allereide etter eit par minutter. Vi klarte likevel å holde oppe trykket og styrte mesteparten av spelet. I tillegg får vi til mykje fint spel og klarer å spele oss ut av forsvar og komme rundt på kantane. Etter om lag 20 minutter fører fine kombinasjonar til at Ove får ballen på venstre kanten av 5-meteren til Njardar og sler ballen inn foran mål der Marcin sikkert setter ballen bak keeper til 1-0 til Viggo. Etter scoringa forsetter Viggo presset og skapar fleire store sjansar. Og etterkvart flyttar vi opp meir av laget og på ein corner kontrar Njardar og spissen kjem åleine med Jørn som er sjanselaus på den flotte lobben til spissen. Vi har fleire sjansar i første omgang, men klarer ikkje å få ballen i mål slik at stillinga til pause er 1-1.

I andre omgang forsetter vi å presse Njardar bakover, og vi styrer det aller meste av spelet. Vi skaper ein god del sjansar, men effektiviteten er ikkje heilt på topp. Men midtveis i andre omgang kjem Joakim seg fint rundt på høgrekanten og sler inn foran mål der Ove enkelt kan styre ballen i nettet, og 2-1 til Viggo. Mot slutten av kampen blir fleire av spelarane slitne og Njardar får nokon overgangar der dei kunne fått nokon farlige sjansar. Men kampen ebbar ut med 2-1 seier til Viggo. 3 veldig fortente poeng. Flott innsats av alle som var med denne kampen, vi styrer mesteparten av kampen og med høgare effektivitet hadde seieren vore mykje større. Neste kamp no er heimekamp mot Slutt 1.september klokka 15:00 på Nymark. Då satsar vi på 3 nye poeng!