Ove       Joakim

Eivind   Marcin
  Rune     Erik(65) Tom

Ulrik   Endre

Viggo starta kampen i ein 3-5-2 formasjon, og i starten fungerar dette bra og vi har bra kontroll bakover uten å skape noko framover. Om lag 20 minutter ut i kampen blir Marcin stygt takla bakifrå på midtbana og klarer ikkje å forsette kampen. Bønes spelar får gult kort, men kunne kanskje fått rødt. Utover omgangen kjem Bønes meir rundt på kantane og mot slutten av 1.omgang kjem dei seg rundt på sin høgrekant og får ballen inn framfor mål der ein Bønes spelar kan putte ballen i målet. Dermed går Bønes til pause med 1-0 ledelse.

I andre omgang legger vi om til 4-4-2, men det fører ikkje til noko betre spel. Vi sliter med å skape noke framover og mot slutten fører slurv bak til at Bønes klarer å score 2-0. Alt i alt ein dårlig kamp av Viggo, på ein dag der mange blir veldig slitne og skadar og lite onnbyttarar fører til at vi sliter med å skape noke framover. Neste kamp no er heime mot Njardar på laurdag.