Børge(70)           3-1 80 min Sjølvmål/Børge
  Harald(10)       Christer(15)

Bobbo   Tomas
    Kjetil(15)   Heidar(20)

Første seriekampen gjekk på det nye kunstgraset på Hetlevik.
Kampen starta rotete for begge lag og første 5 minutta er det ingen som tar noko initiativ. Etterkvart tar Askøy over og styrer deretter det meste i første omgang. Etter omlag 10 minutter får dei ein corner, og Viggo er for svake i markeringa og lar Askøy heade inn 1-0. Etter dette forsetter Aksøy og styre og hindra Viggo å komme inn i kampen. Men dei får ikkje utteljing på sjansane før etter 35 minutter når dei spelar seg gjennom forsvaret og setter ballen bak Morten.
I første omgang har Viggo lite av spelet og skapar kun eit par cornera. I pausen bestemmer vi oss for å kjempe vidare og 2.omgang startar vi med å styre det aller meste som skjer. Første halvtimen styrer vi det aller meste som skjer, men utan å komme til dei heilt store sjansane. Etter 75 minutter får Askøy eit frispark som fleire ikkje forsto noko av. Dette setter dei rett på Morten og Viggo er for svake på returen som Askøy får sette upressa i mål.
Viggo faller litt saman etter dette, men vi får trua igjen 5 minutter seinare når Børge jagar ei klarering og får stussa ballen i stoplen og igjen er Askøy raskt framme på returen, men litt for raskt denne gangen då forsvararen springer ballen inn i mål.
Viggo kjempar så vidare utan å få til nokon heilt store sjansar. Rett før slutt får Askøy enda eit mål og avgjer kampen til 4-1.
Dårlig start på sesongen for Viggo. Vi hevar oss i starten av 2.omgang og det må vi prøve å ta med oss inn i neste kamp mot Apollo på laurdag.