Klokke:

15.00

Bane:

Nymark Grus

Vi starta kampen med medvind i første omgang, og tok initiativet i starten av kampen. Vi pressa Kvernbit bakover og holder trykket på dei. Vi klarer ikkje å utnytte presset til mål, og det nærmaste vi kjem er ein corner fra Helge som blir heada like over. Etter omlag 20 minutter får så Kvernbit ein feilaktig idømt corner. Vi misser på markeringa inne i feltet og Kvernbit headar inn 1-0. Etter omlag 30 minutter er Viggo i angrep, og blir brutt av Kvernbit. Dei sler ballen opp til midten der Løne blir overfalt av ein Kvernbit spelar, men dommaren lar vere å dømme på situasjonen. Kvernbit får dermed forsette angrepet og avsluttar med å sette ballen i mål. Dette er og stillinga til pause.

Andre omgang startar jamnt og etter 20 minutter av omgangen får Viggo ei redusering etter ein flott prestasjon av Knut I. Rett etter reduseringa får Kvernbit enda eit mål og mot slutten får dei inn enda eit mål, slik at sluttresultatet blir 4-1.

Like etter kampen får vi opplyst på telefon fra Pål Gangstøe på Telavåg at Lindås hadde tapte 3-1 og dermed beholder vi plassen i divisjon. Resultatet idag blir prega av den svakast dommaren vi har hatt iår, men dette får ikkje noko vidare betydning enn at vi taper denne kampen.