Klokke:

20.00

Bane:

Nymark Grus

Samtidig med at Brann spelte mot Fredrikstad skulle Viggo kjempe mot Lindås om viktige poeng i kampen om å holde plassen i 5.divisjon. På stadion brukte Huseklepp 19 sekunder på å score, men det er ingenting imot hans tidlegare klasse kamerat Bobbo. Han trengte kun 16 sekunder før ballen satt bak Lindås sin keeper. Målet kjem etter eit innkast fra Knut I som Ove følger til linja og sler eit innlegg til bakerste stolpe der Bobbo ragar høgast og stangar ballen i mål bak keeperen til Lindås.

Etter den gode starten gir vi vekk overtaket til Lindås, og lar dei komme inn i kampen. Omtrent midt i 1.omgang mister vi ballen på midten etter kollisjon mellom Bjarte og Børge. Lindås tar med seg ballen oppover og går rett gjennom forsvaret vårt og setter ballen i mål.

Etter utligninga tar Viggo over styring i kampen igjen og resten av omgangen styre vi kampen utan å komme til dei store sjansane.

Andre omgang startar som første slutta med overtak til Viggo. Etter omlag 70 minutter vinner Halfdan ballen høgt opp på høgrekanten.Han sler ballen inn i midten. Ove flikkar den vidare til bakerste stolpe der Bobbo fyrer avgårde ei kanon, som visstnok gjekk via Børge og i mål. Kven som skal krediterast målet er web redaksjonen ikkje sikker på så det må diskuterast ved eit seinare høve.

Etter målet faller vi lavare i bana igjen, og lar Lindås ta over igjen. Etter omlag 80 minutter skallar ein Lindås spelar til Voss sin snillaste mann Knut L, men merkelig nok gav dommaren han kun gult kort. Så viser dommaren 1 minutt igjen, og ei evighet etterpå får Lindås kast nede med corner flagget. Eit langt kast inn i feltet som vi ikkje får avklart skikkelig endar med at Lindås setter ballen i mål til 2-2. Like etter bles dommaren av kampen.

Vi var svært nær ein veldig viktig tre poengar som ville auka avstanden nedover på tabellen, men marginane gjekk ikkje vår vei idag. No er det ny kamp mot Fyllingen på Varden på laurdag. Då går vi inn for å overaske og sikre oss tre poeng!!