18.30

Bane:

Brann Stadion

Rundt 100 stykker hadde møtt opp for å få med seg jubileumskampen til Viggo mot Årstad på Brann Stadion. Ramma var flott med sol og ei strålande bane.

Før kampen hadde vi felles innmarsj og presentasjon av laga. Kampen starta med eit overtak til Årstad og dei fekk og første målet etter rot i feltet etter ein corner. Viggo kjem meir med i kampen etterkvart, og Børge får Viggo sin første sjanse. Ikkje lenge etter kjem Børge seg rundt på kanten og sler inn foran mål der Ove setter ballen i nærmast hjørne. Årstad er heile tida farlige og får seg ikkje lenge etter eit nytt mål og stillinga er 2-1. Viggo kjemper vidare og andre målet kjem etter eit fint gjennomspill til Daniel som setter ballen sikkert i mål forbi keeper. Årstad får seg nok eit mål før pause og det står dermed 3-2 til pause. I pausen bytter vi nesten alle spelarane og nesten nytt lag stiller i andre omgang.

I andre omgang blir skaper Viggo ein del sjansar, men lykkast ikkje å få ballen i mål. Kim Ove er nærmast når han smeller ballen i tverrliggaren. Årstad klarer å få seg to mål så sluttstillinga blir 5-2. Ingen av spelarane såg ut til å deppe av den grunn og det var ei fin stemning under pizzaen etter kampen.