Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

14-09-2007
Dugnadsoversikt


Dugnadsoversikten for 2007 er no oppdatert med dugnadane vi har hatt på Kiwi og "Bønder i Byn" på Bryggen. 
Alle spelarar som er med heile sesongen skal ha minst 20 dugnadstimer, medan dei som er med halve sesongen skal ha 10 timar. Sidan dei alle fleste ikkje har nok timar enda, satsar klubben på å få til fleire dugnadar utover hausten der det blir viktig med bra oppslutning frå dei som då ikkje har nok timar.

Ellers er no tabell, statestikk og spelarstall oppdatert. Men manglar litt på dei nye spelarane, så dei kan gjerne sende litt info om seg sjølv dersom dei vil ha det inn i profilane sine. Dette gjeld og dei som er registrert før dersom det skulle vere noko som ikkje stemmer. 

<

Arkiv

>

Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com