2-0 15 min Roger
3-0 18 min Ove
4-0 22 min Petter

I 2. kamp Minde sin sommarcup møtte vi laget som heiter AllStars besto av unge og gamle Minde spelarar. Viggo stilte og med 3 veteranar når Morgan Hitland, Lars Petter Osa og Petter Hjortland stilte opp.

Viggo starta kampen best og styrte mykje av spelet. Vi skapar nokon fine overgangar og skapar ein del sjansar på dette. Vi får utteling når Martin sler eit presist innlegg inn i feltet som keeper slår vidare inn i Ove som styrer ballen i mål.
2-0 målet kjem etter eit kjemperaid av Morgan som vinn ballen på eigen halvdel og tek med den med over midten før han sler ei utsidepasning til Roger som rundar keeper og setter ballen i mål. Ei kjempeflott scoring.
3-0 kjem etter ein corner frå Martin som Ove header inn.
Like før halvtid blir Petter spelte igjennom og chippar ballen flott over keeper til 4-0.

I andre omgang blir Viggo litt slitne og AllStars kjem nærme ei redusering når dei treff stengene. Men Viggo har og sjansar til å auke leiinga, men det blir ingen mål i andre omgang.