3-1 42 min Ørjan
4-1 65 min
4-2 70 min Are

Kamp referat:
Lyset var på og dermed blei det endeleg kamp mot Paradis i TBWL. Paradis starta med 2 straffer og etter å ha sett begge i mål, leia dei 2-0 før kampen kom i gang. Vi har avspark, men klarar ikkje å få spelet til å flyte. Paradis er aggresive og stressar Viggo til å gjere feil og hindrar oss i få til pasningspelet vårt. Viggo får nokon sjansar etter cornerar, blant anna ein som smell i tverrliggaren, men vi klarar ikkje å skape mykje sjansar utanom det. Paradis er farleg på overgangar og har ei avslutning som smell i tverrliggaren og ned, utan at ballen er over streken.

Paradis får og det første målet som kjem etter om lag ein halvtimes spel. Like før pause får Viggo til eit flott angrep og Eirik sler ei presis pasning inn på bakerst stolpe der Ørjan dunkar ballen i mål til 3-1.

Andre omgang startar betre for Viggo og vi har betre kontroll på banespelet. Det er likevel Paradis som scorar først, etter at Viggo blir brotne på veg framover og Paradis kontrar setter inn 4-1. Like etter Paradis sitt mål spelar Stian ein nydeleg ball igjennom til Are som puttar ballen flott over keeper og setter inn 4-2. Mot slutten pressar Viggo på for å redusere vidare, men vi kjem ikkje nærmare enn Sondre  si stupheading som stryk stolpen.