0-1 20 min Eirik
0-2 30 min Martin B
0-3 35 min Stian
1-3 70 min

Treningskamp mot det hardtsatsane 5.divisjonslaget Hetlevik. Vi går lavt ut i kampen og fokuserer på å holde laget samla og vere kompakte bakover. Hetlevik startar offensivt og presser Viggo bak på bana dei første minutta. Men vi kjempar godt og hindrar dei i å kome til nokon store sjansar. Etter kvart tar vi over meir av spelet og utover omgangen styrer vi det meste som skjer i kampen. Etter 20 minutter set Morten i gang Daniel på venstre og han drillar seg til linja og spelar tilbake til Eirik, som frå omlag 10 meter og han dunkar ballen i mål til  1-0 leiing for Viggo. 10 minutt seinare kjem Anders E. på eit kjemperaid på venstresida og kjem seg heilt til linja før han spelar ballen til Martin B. som setter inn 2-0 til Viggo. 5 minutt seinare kjem Sjur seg ned på høgrekanten. Han drillar backen til Hetlevik ned i strandsona før han sler eit presist innlegg til Stian som stangar inn 3-0 leiing til Viggo som held seg til pause.

I 2.omgang hevar seg til Hetlevik seg, men Viggo kjempar vidare og held seg godt inne i kampen. Det blir ein jamnare omgang men Viggo har dei største sjansane og berre uflaks gjer at vi ikkje scorar fleire mål i andre omgang og. Einaste målet i 2.omgang kjem etter omlag 70 minutt og det er Hetlevik som får det.

Kampen endar dermed 1-3, og Viggo kan seie seg godt fornøgde med siste treningskampen før seriestart.