2-6 - 80 min
2-7 - 85 min - Martin B
2-8 - 88 min - Martin B

Kampfakta:
Endelig ein kamp der vi fekk uttelljing på sjansane. Vi startar kampen klart best og har full kontroll på det meste som skjer i første omgang. Måla kjem etter fint spel. 0-1 kjem etter innlegg frå Ørjan som Thomas stangar i nettet på bakre stolpe. 0-2 kjem etter innlegg frå Martin B og Eirik er på bakerst stolpe og headar inn ballen. 0-3 kjem etter eit kanonskot frå Kurt som keeper er sjanselaus på. Viggo er nærmar både 5 og 6 mål enn Hovding i 1.omgang og vi har ein fortent leiing ved halvtid. Vi bestemmer oss for å forsette på same måte i 2.omgang, og trass i ei tidleg redusering frå Hovding har vi god kontroll på kampen gjennom heile andre omgang. Kurt og Eirik får kvart sitt mål til før Kent-Ove setter inn sitt første for sesongen. Martin B avsluttar kampen med to flotte gjennomløpningar og fastset sluttresultatet til 8-2.