5-0 - 70 min - Martin B
6-0 - 80 min - Roger
7-0 - 90 min - Ove

Kampfakta:
Ein strålande kamp av eit topp motivert Viggo lag. Vi startar kampen med å fullstendig overkøyre Djerv 2, dei første 20 minutta er det spel mot eit mål og Djerv kjem seg knapt ut av sin eigen banehalvdel. Vi skapar ein del sjansar men klarar ikkje å putta ballen i målet før Thomas sler eit innlegg som Eirik stangar inn med nærmast stolpe.
Få minutter etter kjem Martin B igjennom og setter inn sitt første for dagen til 2-0 ledelse for Viggo. Utover omgangen holder Viggo kontroll på kampen, men det blir litt jamnare utover omgangen.
Før 2.omgang bestemmer vi oss for å forsett å trille ballen og score fleire mål. Det tar ikkje mange minutta før vi er i gang og igjen er det Martin B som er målscorar. Ørjan puttar deretter eit før Martin setter inn sitt tredje for dagen. Vi styrer mesteparten av spelet og Djerv kjem kun til nokon få halvsjansar i løpet av heile kampen. Roger setter inn 6-0 etter omlag 80 minutter før Ove scorar sitt første for sesongen med det siste touchet på ballen etter ein corner frå Kurt.
Ein strålande kamp av Viggo og vi tar ein velfortent 7-0 seier i sesongens siste kamp.