5-1 - 50 min - Martin B
6-1 - 55 min - Martin B
6-2 - 70 min
6-3 - 80 min

Før kampen er vi fast bestemte på å gå ut å forsette den gode trenden og vi startar kampen veldig bra. Vi pressar Kalandseid langt bak på bana og spelar oss fint framover på bana. Etter 10 minutter får vi straffe etter hands av Kalandseid innanfor 16-meteren. Kurt gjer seg klar til å dunke ballen i mål, men er uheldig å setter den i stanga. 5 minutter etterpå drar Marcin seg fint ned på høgrekanten og dunkar ballen i stanga, Ørjan er med på returen og setter inn 1-0. 10 minutter seinare er det same oppskrift. Marcin på høgre inn til Ørjan som doblar ledelsen. Ørjan har dagen på topp og etter ein halvtime er hattricket eit faktum og Viggo ledar 3-0. Vi detter litt ned etter 3-0 og Kalandseid kjem seg litt høgare i bana. Først er dei farlig frampå på ein corner der vi slepp i markeringa, og like etter spelar dei seg gjennom forsvaret og reduserer til 3-1. Like før pause er Ørjan igjen frampå og får pirka inn 4-1 ledelse til pause.
Vi bytter litt i pause, men startar 2.omgang på same måte som første med flotte Viggo kombinasjonar. Martin får to sjansar tidleg i omgangen og dermed står det 6-1 til Viggo. Etter dette går innsatsen til Viggo ned litt og vi slepper Kalandseid meir inn i kampen. Dei får ein del sjansar og klarer å putte to mål heilt på slutten slik at sluttresultatet blir 6-3. Men seieren er aldri trua og vi tar den 8 seieren for haustsesongen og sluttar med 43 poeng for sesongen.