6-0 - 70 min - Martin
7-0 - 75 min - Ørjan
8-0 - 85 min - Eirik

Sola skinte og alt låg til rette for ein flott fotballdag på Nymark anlegget. Og for ein dag det skulle bli.
Kampen starta flott for Viggo og vi tar ledelsen etter berre 5 minutter. Marcin kjem i eit kjempeløp på høgrekanten og sler ein krossball til Ørjan som fint tar ned ballen og spelar til Martin som setter inn 1-0.
For tilskuarane som ikkje fekk med seg første målet bestemte Viggo seg for å ta ein reprise 5 minutter etterpå. Nok eingang kjem Marcin på høgre, sler til Ørjan som spelar fri Martin og så er det 2-0.
Etter omlag 15 minutter får vi corner og på andre forsøket sler Marcin ein kjempeinnlegg som Ove kan styre forbi keeper til 3-0. Dermed har vi fått den kjempestarten vi ønskte oss. Midt i omgangen puttar Martin enda eit mål slik at Hattricket er komplett. Men trass i at vi ledar 4-0 til pause er det ikkje kampen fullt så ensidig som resultatet tyder på og Skogsvåg har fleire farlige sjansar i 1.omgang utan å få uttelling på dei.
2.omgang startar meir jamt, men Viggo tar etterkvart over styringa i kampen og Martin setter inn sitt 4. og Viggo sitt 5.mål for dagen etter omlag ein times spel. Etter dette blir det meir einveiskøyring og vi kunne etterkvart hatt mange mål. Det blir tre mål til. Først setter Martin inn sitt tredje før Ørjan og Eirik puttar kvart sitt. Dermed endar det med 8-0 seier for Viggo etter ein godt gjennomført kamp!!