1-2 - 18 min - Martin B
1-3 - 21 min - Eirik
1-4 - 49 min - Ørjan
2-4 - 73 min

Viggo startar igjen kampen med å få eit tidleg mål imot. Ein lang ball i bakrommet til ein Tornado spiss endar med 1-0 ledelse etter berre 5 minutter.
Men Viggo kjempar seg som vanlig tilbake i kampen og tar over banespelet utover i første omgang. Etter 16 minutter rundar Marcin keeper og blir lagt i bakken av keeper som kjem for seint inn i situasjonen. Kurt er sikker frå straffemerke og utlignar til 1-1. Viggo forsetter og køyre kampen og 2 minutter seinare skyt Martin frå 16 meter og ballen susar inn i krysset til 2-1 ledelse for Viggo. Etter 21 minutt får Viggo corner og Marcin legger den rett på hovudet til Eirik som sikkert scorar 3-1. Etter dette styrer Viggo kampen og vi burde hatt fleire mål.
2.omgang startar og veldig bra for Viggo. Eirik tar eit kjempeløp på venstrekanten og er langt ut på løpebana når han passerer Tornado backen. Han kjem seg heilt linja og sler ballen til Ørjan som enkelt scorar 4-1 målet. Etter dette styrer Viggo kampen vidare og vi har massevis av sjansar til å auke ledelsen.
Etter 75 minutt sler Tornado ein ny lang ball som Tornado spissen stussar i mål til redusering 2-4. Ser dermed ut til å kunne bli spenning i kampen men Viggo har god kontroll og sikrar inn seieren.