3-0 - Ørjan (46 min)
4-0 - Ørjan (49 min)
5-0 - Bobbie (80 min)
6-0 - Marcin (84 min)

Etter litt forvirring med draktfargar var begge lag klare til avspark på Nymark litt over klokka 13. Viggo starta kampen klart best og gjekk rett i angrep og pressa Fedje langt bak på bana. Viggo får fleire cornerar dei første minutta og Eirik får ein diger sjanse allereide etter 2 minutter, men setter den like utanfor. Få minutter etter får Eirik ein ny sjanse men ballen stryker utsida på krysset. Etter 6 minutter sender Anders ei flott pasning langs venstresida som Martin følger opp og runder forsvaret og setter inn 1-0 til Viggo. Like etter scoringa har Ørjan ein fin sjanse på venstresida, men ballen trillar langs linja og utanfor.
Viggo forsetter å presse og etter 17 minutter får vi og hjelp av Fedje sin keeper når han legger ifrå seg ballen rett utanfor 16 meteren til ein Viggo spelar, men vi klarar ikkje å utnytte muligheita til å score.
Etter 22 minutter får Fedje ein liten sjanse. Dei kjem til skudd som går omkring 20 meter utanfor. Etter 25 minutter får Viggo ein ny kjempesjanse etter ein corner og rett etterpå kjem Ørjan igjennom og chippar over keeper og over mål. Rett før halvtimen får Ørjan ein enda større sjanse, men utruleg nok setter han den utanfor målet.
Etter 35 minutter får Thomas seg ein kraftig overtråkk og må gå av bana. Inn for han kjem Victor og etter kun fire minutter på bana tar han fint ned ei langpasning og setter sikkert inn 2-0 til Viggo. Frode kjem inn rett før pause for Ørjan som må bytte sko, og kjem til ei kanonavsluttning som Fedje sin keeper slår via tverrliggeren til corner. Fedje får og ein kjempesjanse rett før pause men Trond viser at han ikkje sover og vartar opp med ei kjemperedning. Dermed er stillinga 2-0 til pause.
2.omgang startar strålande for Viggo og spesielt Ørjan som har fått på seg dei gamle skoa sine i pausa. Og før det har gått 5 minutter har Ørjan putta to gangar!
Etter 60 minutter er blir det endelig jubel på Fedje benken då dei får ein velfortent corner! Men det roar seg kjapt når corneren endar i ingenting. Etter 66 minutter spelar Frode flott igjennom Kristian, men ballen blir litt for hard slik at den rullar inn til keeper.
Etter 75 minutter får Marcin ein kjempesjanse etter ei flott pasning frå Kurt, men ballen går like utanfor. Få minutter etter står Marcin for forspelet og sentrar til Bobbie som sikkert setter inn 5-0. Marcin får målet sitt etter 85 minutter etter duellar i feltet dunkar Marcin ballen i lengste til 6-0.
Kampen endar dermed 6-0 til Viggo, eit resultat som sikkert kunne vore det dobbelte. Vi styrer heile kampen mot eit veldig svakt Fedje lag. Emil treffer dermed på sitt tips, medan Åsmund bommar med 1 mål på sin oddskupong.