Mål:
0-1 - Marcin (20 min)
0-2 - Kurt (60 min)
0-3 - Eirik (70 min)

Viggo startar kampen best og går ut med høgt press mot Hausvik. Får resultat etter omlag 20 minutter når Marcin snappar ballen og scorar sikkert bak Hausvik sin keeper.

Marcin er like ved å repeterer scoring like etterpå, men denne gangen klarer han ikkje å sette ballen forbi keeperen. Viggo har fleire store sjansar i 1.omgang og både Kurt, Ørjan og Eirik har muligheiter til å auke ledelsen.

Hausvik er best i starten av andre, vi tapar for mange duellar og blir springande for mykje imellom. Men på vår første sjanse i 2.omgang scorar Kurt på eit langskudd som er velplassert bak keeper.

Etter 2-0 tar Viggo heilt over og vi får vårt tredje mål når Thomas spelar fri Frode på høgre kanten som finn Marcin som driblar vekk nesten heile Hausvik før han gir ballen til Eirik som sikkert setter inn 3-0.

Vi har og fleire sjansar på slutten til å auke ledelsen, Frode blir tvilsomt avblåst for offside og Thomas header ein corner i krysset. Alt i alt blir det dermed ein fortent seier til Viggo.