Tim

Mål:
1-0 - 15 min - Eirik

Sesongstart mot Hausvik på ein solrik søndag på Nymark.
Vi startar kampen i ein 4-4-2 formasjon og vi startar kampen veldig bra. Vi skapar sjansar framover på bana og vi er flinke til å komme oss rundt på kantane og slå innlegg framfor målet til Hausvik. Vi sliter med å putte ballen imål og får ikkje ledarmålet vi fortener. Etter omlag 20 minutter tar Olav flott ned ballen på midten og sler ein fantastisk pasning gjennom til Eirik som enkelt puttar ballen i nettet til velfortent 1-0 ledelse for Viggo. Vi forsetter etter målet og skapar fleire sjansar og vi har fleire aleine med keeper situasjonar i første omgang utan at vi klarar å utnytte desse til å score fleire mål. Vi har i tillegg god kontroll bakover og Hausvik har kun ein halvsjanse heile første omgang.

Etter pause går vi på bana for å forsette den gode førsteomgangen. Vi klarar ikkje å gjere ein like bra 2.omgang, og vi slepper Hausvik meir inn i kampen. Vi er beste laget i 2.omgang og, men vi blir meir upresise i oppspela våre samtidig som vi gjer det for vanskelig i enkelte situasjonar. Vi skapar likevel mange sjansar og kan score både 3 og 4 i løpet av 2.omgang også. Kampen endar likevel med 1-0 seier til Viggo og vi tar 3 poeng i årets første seriekamp.