Mål:
1-0 - 55 min
2-0 - 70 min

Sesongavlutnig på Krohnsminde for Viggo i ein kamp der Nordre Fjell har sjansen til å sikre seg opprykk på eigen hand ved å ta poeng mot Viggo. Viggo har lite å spele for men vi er bestemte for å kjempe bra og kose oss på bana.
I første omgang er det ganske jamt og begge laga prøvar å spele fotball, men utan å heilt få det til. Største sjansen har Nordre Fjell med ei avslutning i tverrliggaren. Ellers har Viggo veldig god kontroll på det som skjer bakover.
Andre omgang tar vi kontrollen på og styrer mesteparten av spelet. Om lag ti minutter ut i omgangen spelar Bjarte opp til Vidar som spelar gjennom Lionel som kjem aleine med keeper og setter ballen i målet til 1-0 for Viggo. Eit flott angrep.
Etter målet prøvar Nordre Fjell og kome seg høgare i bana, men vi har veldig kontroll bakover og etter 70 minutter bryter vi igjen på midten og Kurt sler ein presis ball igjennom til Lionel som puttar sitt 2. for dagen. Dermed har vi dobla ledelsen vår.
Slutten av kampen blir det mykje press mot Viggo, men vi rir av stormen og sikrar seieren med bra innsats heilt til dommaren bles av.
Dermed avsluttar vi kampen med ein flott seier mot laget som vinne avdelinga etter at skogsvåg og tapar siste kampen.