Roger       Christian

Kim   Bjarte
  Tim       Vidar

Børge   Marcin

Det blei ein kald start for Viggo denne fredagskvelden. Om dette skyldast Viggos 5 minutter lange oppvarming, eller Njardar/Tysnes spel er uvisst. Viggo hang lite med i fyrste omgang og Njardar/Tysnes scora på eit unødig straffespark då spelaren var på veg ut av feltet. Dette skjedde etter vel ein halvtime. Vidare denne omgangen var det lite som stemde for Viggo og vi hadde kun sporadiske opptredenar foran Tysnes målet.

Det Viggolaget som kom på i andre omgang var det ein heilt anna giv over, og Marcin ekspederte eit Vidar-skudd i mål etter kun eit minutts spel. Dei neste 20 min eigde Viggo både kampen, bana, og graset og hadde mange sjansar på Njardar målet utan å få ballen i kassa. Viggo stanga mot Njardar målet og fikk til slutt nettkjenning etter 75 minutts spel. Då finta Vidar seg elegant forbi forsvaret og satte ballen kontant nede i nærmaste hjørne. Etter 1-2 målet datt Viggo nedpå litt og Njardar/Tysnes kom delvis med i kampen att. Trond hadde ei feberredning på eit godt skudd og avverga det som ville vore eit ufortjent 2-2 mål.

Viggo vann debyen 1-2 ,og spelar vi fleire kampar slik som denne 2. omgangen blir det ein moro sesong for oss blå-gule.  Dagens spelar var Kim som styrte midtbana med stor kløkt og ro. Denne mannen vil bli viktig framover for Viggo.