Heidar(10)
    Børge   Marcin
    Svein(30)

Bunnkampen mot Erdal enda med 1-1 etter ein hard, men fair kamp på Erdal.
Viggo starta kampen best og presser Erdal bakover i starten av kampen. Med vind i ryggen skaper vi nokon halvsjanser og har nokon farlige dødballer. Erdal kjem etterkvart med og kampen jamnar seg meir ut. Etter omlag 20 minutt kombinerer Erdal fint på sin venstrekant og kjem inn seg inn I feltet, der Erdal spelaren går ned etter ein kollisjon med Viggo sin stopper, og dommaren peikar mot straffemerket. Straffa setter Erdal kontrollert i mål bak Harald som vikariert for Morten i mål.

Etter målet kjempar Viggo vidare og tar kontrollen I kampen igjen. Etter omlag 30 minutter tar Bobbo ballen på høgrekanten og sler ei flott pasning I bakrommet til Ove som kjem aleine med keeperen til Erdal. Ove setter ballen til høgre for keeper og utlignar til 1-1. Resten av første omgang er jamspelt med mykje duellar utan altfor store sjansar til nokon av laga. I pausen er Viggo fast bestemte på at dette er ein kamp vi som kan vinne. Andre omgang blir og jamspelt, Erdal har eit par store sjanser, blant anna ei heading like utanfor om lag 10 minutter før slutt. Viggo har minst like mange og store sjanser. Svein har ein ball som han setter i mål, men blir avblåst for offside. Marcin dribler seg forbi fleire forsvarar, men er uheldig med skuddet som går like utanfor. I tillegg blir Bjarte lagt i bakken innanfor sekstenmeteren i ein duell som er veldig lik den som Erdal fekk straffe på i først omgang, men denne gangen blåser ikkje dommaren.

Alt i alt eit greit resultat med 1-1, men med litt flaks kunne vi ha fått med 3-poeng fra denne kampen.