Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

ß

Sk Viggo

-

Austrheim

1-3 (1-1)

à

                   
                   
        Morten        
                 
                   
                   
      Knut M. Ove J      
  Roger     Helge(45)  
        Erik(45)  
               
                   
      Bjarte Halfdan(45)      
  Thomas   Kim Ove(45) Vidar  
           
               
      Børge David(45)      
        Bobbo(45)      
               
                   
                   
                   
                   
  0-1 20 min            
  1-1 30 min   Vidar        
  1-2 70 min            
  1-3 80 min            
 

Dato:

26-februar-04

Klokke:

16.30

Bane:

Krohnsminde

Treningskamp mot 5.divisjons-kollega Austrheim, som var flytta fra Eikanger til Krohnsminde grunna snø på Eikanger sin bane. 

Kampen starta ganske jamnt med eit lite overtak til Austrheim. Men Viggo forsvarte seg bra. Austrheim tok ledelsen etter ein corner som går igjennom heile feltet til Viggo før ein mann får stå aleine på bakerste å sette ballen i mål.
Etter målet hevar Viggo seg og kjem skikkelig inn i kampen. Vi får resultater av dette når Vidar kjem seg fri på venstre kanten og sender avgarde eit skudd. Keeperen til Austrheim har ikkje heilt dagen i den situasjonen, men likevel eit flott mål av Vidar som spelar ein bra kamp på venstrekanten.

I pausa bytte vi tre spelarar, og i starten av andre omgang er kampen ganske jamn. Austrheim tar igjen ledelsen etter ein corner. Dei får heada ned i feltet og setter ballen i mål.

Ikkje lenge etterpå ruller dei opp fra sin venstrekant og vi blir i undertall på vår venstrekant og Austrheim går opp til 3-1.
Heilt mot slutten skaper Viggo ein kjempesjanse med at Bobbo kjem mot mål fra venstre, men setter ballen rett på keeper. Kanskje kunne Børge fått den.....

Uansett ein grei kamp fra Viggo, vi tapar nokon viktige dueller og blir hardt straffa for det. Likevel er vi ikkje langt under nivået til Austrheim i denne kampen. Vi må prøve å ta med oss det positive i fra kampen og forsette med å vise god innsats på treningane framover, så skal vi ta dei når vi møter dei igjen i serien.

 

 

 
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com