Klokke:

18.00

Bane:

Tjønnen Idrettsplass

Første seier i haustsesongen for Viggo. Og det i helg der både Fusa 2 og Bergen Tempo tapte.Kampen var avgjort heilt i på slutten av når Thomas heada inn 3-2 målet to minutter før slutt.

Kampen starta bra, og Viggo hadde presset dei første minutta. Etterkvart kom Frøya inn i kampen og dei fekk første målet. Viggo slo ganske raskt tilbake og Kim Ove satt eit velplassert frispark i mål ti minutter før pause. Andre omgang starta med overtak til Viggo, og det gav resultat når Børge satt inn 2-1 til Viggo. Rett etter slo derimot Frøya tilbake og utlikna.

Viggo forsatte og kjempe og fekk uttelling når Thomas heada inn ein retur fra tverrliggaren. Dermed sikra Viggo seg tre veldig viktig poeng.

Spelet var ikkje så fantastisk bra, men som Kjell påpeikte i garderoben er Viggo i år eit jobbelag, og det viste vi nok eingang idag!!

No er det veldig viktig kamp til helga mot Bergen Tempo, og vi satsar på gode treningar i veka som kjem. Viktig at så mange som mulig stiller!!