Klokke:

15.00

Bane:

Nymark Grus 04

Andre kampen i haustsesongen enda uavgjort 1-1. Kampen starta dårlig for Viggo med eit baklengs allereide etter få minutter. Utover førsteomgang vart Viggo betre, og nærma seg etterkvart utlikninga. Bjøllebotn hadde blant anna ei redning på streken etter ei flott heading.

Andre omgang var mykje betre for Viggo. Vi styrte mykje av spelet, men fekk ikkje tellande resultat før Kim Ove sler ei pasning med følelse i til Børge som lobber over den utsrusande keeperen. Etter det pressar Viggo på vidare og skapar enkelte store sjanser.

Vi hadde nok fortent tre poeng i dag, men eit poeng er eit steg framover fra forrige helg. Er og veldi positivt at vi kan stille med fem innbyttarar som alle bidrar godt idag!

To veker til neste kamp no og då skal vi vinne!!