Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

28-09-2008
Ny uavgjort mot Eidsvåg.


Viggo spelte 2-2 mot Eidsvåg tysdag, ein kamp vi hadde fortent å vinne hadde det ikkje vore ei veldig billig straffe for Eidsvåg i det 93.minutt.

Tabellmessig ligger vi dermed forsatt på ein 6.plass og det er no klart at minst to av laga bak oss ikkje har sjanse å ta oss igjen. Dermed bør og vidare eksistens i 6.divisjon vere sikra. Reglementet til Hordaland fotballkrets seier at 5 lag skal ned fra to avdelingar, men tallet kan auke med antall lag som rykker ned frå 2.divisjon avd 3. For øyeblikket ligg Nest-Sotra på nedrykk saman med to lag frå Rogaland og det blir maks to lag ned frå Hordaland i denne avdeling, dermed burde vi ha sikra plassen i divisjonen allereide no.
Vi kan dermed sjå framover på tabellen og med 4 poeng dei to siste kampane vil vi ende på ein 5.plass. Neste kamp er no borte mot Askøy 2 på tysdag klokka 20:00. Oppmøte på Nymark er 18:15. Dei som reiser direkte må gje beskjed til Pål/Lars på førehand.
Statestikken og spelarstallen er no oppdatert. Skulle der vere nokon manglar kan folk melde frå til webansvarlig so skal det bli retta opp!

<

Arkiv

>

Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com