10-03-2006
7-1 tap mot Minde

Fredagens kamp mot Minde vart spelt over 2 ganger 35 minutter. I kaldt ver var Viggo berre 10 mann når vi starta og fekk etterkvart låne ein fra Minde slik at vi vart 11.

1-7 - 80 min BOBBO

Kampen starta med 10 mann og det tok ikkje meir enn 10 minutter så fekk Minde sitt første mål. Og slik forsatte det egentlig heile kampen. Vi tapar altfor mange duellar og gjer mykje enkle feil. Dette fører til at Minde får enkelt spel.
Lite positivt å trekke fram på ein slik kveld, men målet til Bobbo var strålande. Han tar med seg ballen forbi en forsvarar og lurer keeper ned på alle fire før han setter ballen kontrollert i mål. Ein flott prestasjon.

Neste trening er no tysdag 19:15 på Krohnsminde og det er tydelig at vi trenger å trene så det er berre å møte opp!