Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

Trening Kronsminde

11-11-2004


Vi har no fått treningstider på kunstgraset på Kronsminde. Vi har den minste bana fra 20:45 til 22:00 torsdagar fram til April. Intern turneringa vi har køyrt i haust blir dermed flytta til Kronsminde dei treningane som gjenstår. Vi må satse på å komme igang 20:45, slik at alle må vere ombytte og oppvarma til 20:45.

Når vi har vore så heldige å fått oss treningstid på Kronsminde er det viktig at vi oppfører oss og følger reglane som gjelder der slik at vi får behalde treningstida der også etter april. Reglane står på porten og alle bør lese igjennom desse første gangen vi er der. For eksempel kan det nevnast at det ikkje er lov å røyke inne på anlegget.

Der er garderober som er tilgjengelige for alle på anlegget, men vi har ikkje mulighet til å låse garderoben, slik at verdisaker bør ikkje leggast igjen i garderoben.

Treningsoversikten er også oppdatert. Vi startar på Kronsminde torsdag 18.november. Vi har satt opp trening 2.desember, denne dagen har Brann heimekamp i Royal League, og det vil vurderast å flytte denne treninga.

 

Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com